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Showing posts from November, 2010

HUNGRY KYA....

Stuffed Potato in Spinach Gravy Ingredients:   Spinach leaves, Corriander leaves, Mint leaves, Green Chillies, Cumin seeds, Mango powder, Kishmish, Tomatoes, Corriander  powder, Kasoori Methi/Methi leaves, Curd , Garam Masala, Potato ( cylindrical in shape and big in size),Turmeric powder, Salt,  Desi ghee, oil for frying. Recipie : ü   Add corriander leaves, mint leaves, finely chopped green chillies, cumin seeds, mango powder, kishmish and make a smooth green  paste. ü   Heat oil in a pan and add turmeric powder, chopped tomatoes, corriander powder, methi leaves ( 2 tsp), garam masala, spinach leaves ( 1 big bowl), salt, and cook for 1 min. Now add  churned curd ( 1 katori) and cook well. Finally grind it into a smooth paste. ü   Cut potaoes from one end and scoop it out. Fry this potato katori slightly in oil and then fill the green paste into it and rub the remaining over it. ü   In a pan keep these stuffed potatoes and pour the spinach gravy over it. Add 2 tbsp desi

kya kahu....

कई बार मुझे लगता है मेरी बदकिस्मती मेरी किस्मत से दो कदम आगे चलती है....हर बार  जब ये लगता है अब कुछ अच्छा होगा तभी ख़ुशी कुछ और कदम  , और आगे खिसक जाती है...ऐसा क्यों होता है मेरे साथ..कभी कभी मन बहुत उदास हो जाता है...पर फिर में खुद से कहती हु की कोई तो दिन मेरा होगा न जब सब कुछ वो होगा जैसा मैंने चाहा था....उम्मीद और नाउम्मीद के बीच झूलती में  कभी कभी भीड़ के बीच भी खुदको बहुत अकेला पाती हु...